Coaching

***** Jag tar för närvarande inte emot några nya kunder. Se hänvisning vidare till mina vänner och kollegor under Kontakt *****

Längtar du efter mer närvaro och kontakt?
Känner du dig fast i gamla begränsande mönster samtidigt som du vet att livet har mer att erbjuda?
Vill du öppna upp för mer glädje, kärlek, enkelhet, frid, lust och njutning i ditt liv och i dina relationer?

Jag erbjuder coaching med inriktning på mindfulness, kroppsnärvaro, intimitet, sexualitet och relationer till individer, par och grupper.

En coachingsession börjar alltid med ett samtal där vi lär känna varandra lite mer, och ser vad som finns närvarande i stunden. Utifrån samtalet och vad du behöver stöd med bestämmer vi sedan hur vi går vidare.

Läs mer om mina olika coachingsessioner nedan.


Coaching i mindfulness & närvaroträning

För dig som…

 • Känner dig stressad och ”fast i ekorrhjulet”
 • Förlorat kontakten med din kropp
 • Har svårt att sova och slappna av
 • Känner dig energilös och utmattad/utbränd
 • Är allmänt spänd, stel och/eller har ont i kroppen
 • Vill möta och bättre förstå dig själv och vad du behöver
 • Vill få fler verktyg till återhämtning och vila i vardagen

En coachingsession i mindfulness och närvaroträning innehåller förutom inledande  och utforskande samtal även personligt anpassade guidade meditationer. Dessa kan inkludera såväl andningsövningar, kroppsscanning och djupavslappning, som enklare och mjukare mindfulness-yoga.

Coaching i mindfulness kan med fördel även kombineras med avkopplande massage. Säg till vid bokning. Läs mer om min massage här och hur jag ser på mindfulness här.

Pris coaching i mindfulness

Coaching i mindfulness och närvaroträning kostar 800 kr i timmen.
Betalas enklast mot faktura.


Coaching om intimitet, sexualitet & relationer

För dig som…

 • Vill kunna njuta mer med hela kroppen
 • Vill bli bättre på att veta vad du vill och uttrycka det
 • Fastnat i prestationskrav, låsningar och rädslor
 • Vill återfå kontakten med din kropp
 • Längtar efter mer intimitet och beröring
 • Vill kunna ta för dig sexuellt
 • Längtar efter att släppa kontrollen
 • Vill ha mer glädje, lust och lek i sexlivet
 • Vill komma närmare både dig själv och ev. partner (intimt, sexuellt, emotionellt & andligt)

Jag ger coaching om intimitet, sexualitet och relationer till individer och par. En sådan coachingsession kan förutom samtal även innehålla guidade meditationer, andningsövningar, lekar och fysiska övningar samt beröring/massage.

Fokuset är på det som finns närvarande i stunden och vad du/ni behöver för att ta ännu ett steg till större självkännedom, kroppsnärvaro, självkärlek och sexuell- och personlig frihet. Under en session kan jag även ge förslag på övningar eller praktiker att göra hemma, själv eller med en partner.

Mer om min coaching:
The Wheel of Consent – Att lära sig att ge och ta emot fullt ut

Vet du skillnaden mellan att ge och att ta emot? En stor del av mitt nuvarande coachingarbete kring intimitet, sexualitet och relationer är inspirerad av Betty Martins The Wheel of Consent (här översatt till Samtyckeshjulet). Kortfattat är Samtyckeshjulet en viktig grundsten i att förstå sig själv och vad som händer i mötet med andra, när vi vill ge eller ta emot hjälp, kontakt, närhet, beröring, uppskattning, njutning med mera.

Samtyckeshjulet tydliggör och hjälper oss se klarare vad som händer i de möten och relationer där vi ibland upplever att det blir rörigt, när vår intention eller kommunikation inte når fram, eller där vi känner oss frustrerade för att vi inte får det vi behöver. Det många av oss kan uppleva i intima och sexuella relationer, men även med vänner, familj och kollegor.

När vi utforskar oss själva med hjälp av Samtyckeshjulet får vi syn på vad vi har lätt och mindre lätt med, och får verktyg och möjlighet att öva på det vi behöver öva på. Som exempel kan vi ha svårt att be om hjälp eller att veta vad vi vill, vilket ofta påverkar flera delar av livet. Lär vi oss mer om hur vi fungerar och blir bättre på kommunicera rakt (istället för att hinta, manipulera eller ge upp) kan vi minska outtalade förväntningar och missförstånd, och få större förutsättningar att njuta mer i djupare, mer givande möten. Oavsett om vi ger, tar emot, tillåter eller tar för oss.

För mig handlar visdomen och gåvorna kring Samtyckeshjulet mycket om empowerment; att lära om och återupptäcka den så viktiga och grundläggande storheten i att lyssna inåt, värdesätta sina egna behov och sin längtan, och tydligt kommunicera detta. Att våga be om det vi behöver, och våga säga både ja och nej till andras önskningar. Att börja lita på den där inre rösten, och värdesätta oss själva. Att växa upp och ta ansvar för våra egna liv och de relationer vi vill ha i det. Det är vad Samtyckeshjulet tycks leda fram till, både i mitt eget liv och hos klienter, vänner och människor jag möter.

Min önskan är att hjälpa till att sprida Samtyckeshjulet vidare och att du i coachingen ska få en möjlighet att återupptäcka och förkroppsliga denna djupa visdom, för att sedan ha den med dig i resten av livet. Min erfarenhet är att när du en gång har upplevt hur det känns att fullt ut, i tillit och respekt, ta emot något – så att det känns i varje cell i kroppen att det är för dig – då kommer du för alltid att bära det med dig.

För mig har det ständigt fördjupande utforskandet med hjälp av Samtyckeshjulet lett till mer självkärlek, större livsutrymme och fler medvetna val. Jag bjuder in dig till att börja utforska du med, och se vad Samtyckeshjulet kan ge dig.

Pris coaching

Coaching kring intimitet, sexualitet och relationer kostar 1000 kr i timmen.
Rekommenderat är att boka 1,5 eller 2 timmar, särskilt första gången.


Har du frågor eller vill boka tid?

Har du frågor eller vill boka tid för coaching kontakta mig i första hand via mejl och berätta lite mer om dig och vad du vill ha hjälp med. Vill du bli uppringd för ett kortare inledande samtal så lämna även ditt telefonnummer och förslag på lämpliga tider jag kan nå dig.

Välkommen att höra av dig!