Om mig

Jag heter Denice Enerhag och är massageterapeut och coach med inriktning på mindfulness och närvaroträning samt intimitet, sexualitet och relationer.

Att arbeta med kroppen (massage, andning, kroppsnärvaro) som verktyg och hjälpa andra att bli mer bekväma och avslappnade i sina kroppar och själar är min stora passion. Jag tror nämligen på kroppen som en viktig länk till djupare kontakt med sig själv, och som en vägvisare till mer glädje, harmoni och njutning. Eller vad det nu är vi längtar efter.

Jag älskar närvaro, lekfullhet och autentiska möten, och praktiserar själv närvaro i nuet med hjälp av bland annat mindfulness, dans och yoga. Jag tror på den tantriska vägen att nyfiket våga omfamna och säga JA till allt som är; alla känslor och delar av sig själv, inklusive lust och längtan, och nej och gränser.

Jag har arbetat med coaching och intuitiv massage sedan 2012 då jag blev certifierad Sexsibilitycoach. Efter det har jag fortsatt med olika kurser inom personlig utveckling och fördjupat mig på olika meditations-, tantra- och massagekurser i Sverige och Europa. År 2015 blev jag certifierad och diplomerad massageterapeut från Axelsons gymnastiska institut. Samma år gick jag min första Like a Pro med Betty Martin och började utforska och arbeta djupare med The Wheel of Consent och inkludera det i min coaching. Under 2016 utbildar jag mig till mindfulnessinstruktör hos Mindfulnessgruppen.

Med detta känns det som att alla bitar faller på plats och att grunden till mitt arbete numera vilar på dessa tre ben; massage, coaching och mindfulness. Där alla delar samverkar och stödjer varann. Med målet att kunna omfamna och bli mer vän med sig själv, sin kropp, sitt sinne och allt som är, här och nu. För det är här och nu livet pågår och kärleken bor.

Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och certifierad av branchrådet Svensk Massage.

Kroppsterapeuternas riksförbund loggaKvalitetssäkrad av Kry

Certifierad-massor-JPG