Massage

Känner du dig stressad? Har du ont eller är spänd i rygg och nacke? Då kanske du längtar efter att få koppla av och ta emot en skön massage av inkännande händer..?

Som massageterapeut tycker jag om att göra skillnad och se positiva resultat, oavsett om jag arbetar behandlande, förebyggande eller avkopplande. Jag brinner för att ge dig en stund med dig själv och hjälpa dig tillbaka till en bekväm, avslappnad och funktionell kropp så att du kan få ut det bästa av livet.

Nedan ser du exempel på vad jag ger för behandlingar och vad de innehåller. Du behöver dock inte ha bestämt dig för en specifik behandling när du bokar – jag kan hjälpa dig att komma fram till vad som passar dig bäst när vi ses.


Behandlande massage

Med behandlande massageterapi använder jag mig av olika djupgående massagegrepp, muskeltöjningar, pressur, viloläges- och triggerpunktsbehandling, kombinerat med klassisk massage. Djupgående massage ökar blodcirkulationen, löser upp muskelspänningar och minskar smärta. Dessutom verkar massagen avslappnande och uppmjukande, och hjälper muskler och därmed leder att återfå sin rörlighet. Jag kan även ge förslag på olika tränings- och stretchövningar du kan ta med dig hem.

Behandlande massageterapi passar särskilt dig som har ont i rygg, axlar, nacke, har musarm, är allmänt stel, eller på annat sätt har skadat eller överbelastat dig från arbete eller träning. Massagen passar också dig som vill hålla kroppen i gott skick – och behålla det så.


Avkopplande helkroppsmassage

Med grund i klassisk massage och med inslag av helande massage och stilla inkännande händer ger jag en djupgående och avslappnande helkroppsmassage. För dig som önskar kan jag med fördel även lägga in en längre stunds ansikts- nack-, fot- eller handmassage i behandlingen. Det upplevs av många vara särskilt avkopplande och ger dig extra mycket av må-bra-hormonet oxytocin, som bland annat stärker immunförsvaret och kroppens egna läkningsprocesser.

Denna behandling passar dig som vill ”komma ner i kroppen” och ha en skön avkopplande stund. Den passar också dig som känner dig stressad, energilös eller är allmänt stel och spänd – och som längtar efter närvarande händer och en stunds skön enkel vila och varande med dig själv.


Helande massage

Helande massage är en skön och djupgående behandlingsform, där muskelmassage och bindvävsmassage kombineras med energibehandling (”hands-on-healing”). Du väljer själv vilka delar av kroppen du vill ha behandling på, tex rygg/nacke eller ben. I övrigt ges behandlingen precis som behandlande och avkopplande massage, på bänk, draperad i handdukar och med olja.

Massagen sätter igång blodcirkulationen. Därefter följer energidelen, som är den viktigaste och längsta delen av behandlingen. Genom ett stilla tryck på den spända muskeln i flera minuter får muskeln chans att slappna av, pulsera och kroppens energiflöde ökar. När kroppens energier balanseras och blockeringar i energiflödet släpper stimuleras kroppens egna läkande krafter.  Denna metod har utvecklats av Hans Axelsons som har startat och driver Axelsons Gymnastiska Institut, där han också håller kurser i metoden.

Helande massage är mycket avslappnade och påverkar hela människan både fysiskt och mentalt. Precis som Avkopplande massage så passar denna behandling dig som känner dig stressad, energilös eller är allmänt stel och spänd. Många upplever att de sover bättre efter behandlingen – vissa även under själva behandlingen – och även att djupgående spänningar i tex nacken nästan som på ett magiskt sätt mjuknar av den inkännande behandlingen.


Massage är bra för det mesta! Oavsett varför du tar emot en massage så ger du din kropp de bästa förutsättningarna för att hålla dig frisk och funktionell – samtidigt som du får en skön välgörande stund för avkoppling och återhämtning.


Pris och boka tid
60 min för 800 kr
90 min för 1100 kr
120 min för 1400 kr

Klippkort 
6-timmars klippkort kostar 4200 kr (200-600 kr rabatt).
Kontakta mig så skickar jag faktura.

 

Frågor?
Hör av dig! Tillsammans hjälper vi dig att komma fram till vad som passar dig bäst. Kontakta mig >>